O NAMA


Prowindoor je počeo sa radom 17.10.1999. godine kao preduzeće za proizvodnju i montažu PVC stolarije. U poslednjih 10 godina Prowindoor u svoj program uključuje proizvodnju i montažu aluminijumske bravarije i staklene fasade.

Preduzeće Prowindoor zahvaljujući izuzetno velikom iskustvu i stručnim kadrovima, može da odgovori i najsloženijim zahtevima u proizvodnji i montaži fasada od aluminijuma, stakla ili alubonda. Koristeći najnovije sisteme ugradnje i vrhunski kvalitetne materijale u svakom pogledu izlazi u susret svojim kupcima i korisnicima usluga.

Kakav je kvalitet izvedenih radova i koliko su naši investitori zadovoljni izvodjenjem radova i pristupu obavljanja preduzetih obaveza, govori površina i broj izvedenih objekata u periodu od 1999. godine. Svi proizvodi iz proizvodnog programa Prowindoor, atestirani su u institutu IMS.

Koristeći savremene materijale, zvanično sertifikovane i proverenog kvaliteta, Prowindoor ugradjuje samo ono što je najbolje i pored funkcionalnosti, garantuje dugotrajnost i pouzdanost ugradjenih elemenata na svim objektima na kojima izvodi gradjevinske radove.

Proizvodni program je nestandardan i obuhvata izradu i ugradnju prozora i vrata svih oblika i dimenzija, sa ili bez termoprekida, ulaznih i balkonskih vrata, kliznih vrata i prozora, prozorskih i balkonskih žaluzina, aluminijumskih roletni, pregradnih zidova sa ispunom od stakla, panela ili u kombinaciji sa drugim materijalima.

Rokovi isporuke su veoma kratki i u potpunosti prilagodjeni potrebama investitora. U cenu proizvoda je uračunat transport i montaža naših proizvoda koji se izradjuju na najsavremenijim mašinama uz stalnu primenu novih tehnologija i sistema izrade.

SALON

PROIZVODNJAVISOKI KVALITET + POVOLJNE CENE = PROWINDOOR D.O.O.Hvala na poseti, za sve informacije kontaktirajte nas putem telefona ili mejla.

Prowindoor DOO, 2015.